BBQ of tuinfeest

   

  • Lekker barbecueën met familie of vrienden?
  • Gezellig een zomerfeestje in de tuin?

Met een paar hapjes of een hele maaltijd heb je vaak niet genoeg borden voor iedereen, dus haal je papieren borden in huis. Uw opties zijn goedkope en irritante wegwerpbordjes die zo slap zijn, dat ze al doorbuigen bij een beetje sla, wat saus en een stukje stokbrood. Heb je een stuk vlees van de BBQ, dan is het vaak ook te heet om vast te houden, dus pak je 2 bordjes op elkaar. Opscheppen en vasthouden met 1 hand is er al helemaal niet bij laat staan om met je bord op schoot te eten. Uiteraard gebruikt een ieder meestal 2 of meer bordjes dus stevige disposables wordt een kostbaar verhaal. Wij als Hollanders gaan dan toch weer liever voor de afwas.   

Er is nu een alternatief de ondersteuning van deze bordjes met paperplateholders  Wat een uitkomst, meer gemak en hygiëne in de warme zomeravonden en vooral na afloop veel minder afwas!

  • Alleen af en toe even door de tuin met een afvalzak voor de papieren bordjes,
  • de paperplateholders weer opstapelen met schone papieren voor de 2e ronde
  • of de paperplateholders opruimen voor de volgende keer.

Laten wij eerlijk zijn, afwassen na een feestje is en blijft vervelend, hoe minder afwas hoe beter, ook al heb je een vaatwasser. Tijdens feestjes staat die constant vol, net als het aanrecht.  

High Tea

 

Heerlijk en gezellig zo’n High Tea, een beetje zoet, dan een beetje hartig en misschien dan nog een beetje zoet? Veel afwas in ieder geval, je pakt immers vaak voor zoet en hartig weer een schoon bordje… Nu heeft je High Tea zelfs met papieren borden een chique uitstraling. Handig én stijlvol door het unieke design, dus dat beetje afwas van alleen de schalen, daar draai jij je hand niet meer voor om, of misschien passen ze zelfs wel allemaal nu de vaatwasser nu daar geen borden meer in hoeven.

Een zomerbuffet of Oosterse maaltijd?  Ieder buffet verdient een gezellige tafel maar maak het uzelf gemakkelijk met paperplateholders

  

Lekker en gezellig zo’n buffet, van alles een beetje proeven. Met een gewoon plastic of papieren bordje blijft het erg lastig opscheppen. Met ondersteuning van Smartplates kun je je bordje met één hand vasthouden en tegelijkertijd gemakkelijk opscheppen zoveel je maar wilt.

Ook even bijkletsen met iemand die je onderweg naar je stoel tegenkomt en ondertussen wat kleine hapjes proeven kan gemakkelijk. Eén hand voor je bord en met je andere hand lekkere hapjes prikken met je vork.

Door een flinke stapel klaar te zetten bij het begin van het buffet, het bestek achteraan te plaatsen, kan een ieder gemakkelijk opscheppen. Gemak en gezelligheid en dat met de gewone papieren bordjes.  Eenmaal aangeschaft gaan de paperplateholders jaren mee en kost het u slechts een paar euro voor al die afwas zonder in te leveren aan stijl. 

(Soep met) broodjes maaltijden / buffet 

Soep en broodjes, een heerlijke Nederlandse gewoonte bij veel verjaardagen. Als je geen 20 soepkommen in huis hebt, worden er toch snel wegwerp soepkommen gekocht, die vaak ook te heet zijn om vast te houden? Ook de combinatie met de paperplateholder is geweldig, je legt een gezellig servetje op het papieren bordje dat ondersteund wordt door de paperplateholder. Hierop zet je het wegwerpsoepkommetje en desgewenst een gezellig broodje er naarst. Met deze ondersteuning is zelfs dit dunne papieren bordje sterk genoeg om de soepkom met broodjes te dragen. Geweldig, om maar niet te spreken over het feit dat al afwas niet gedaan hoeft te worden en het aanrecht de hele dag door snel opgeruimd is.

Camping met tent, caravan of camper.  De watervoorraad is soms beperkt en eigenlijk heeft u wel iets beters te doen. Thuis heeft u immers ook een afwasmachine.  

Afwassen op de camping, wat een gedoe elke keer weer. Het teiltje vol, op naar de wasplaats en soms even wachten op je beurt. Soms gezellig maar laten wij eerlijk zijn heeft u niet iets leukers te doen?  Met een kleine stapel van deze paperplateholders en een stapel papieren borden, heb je veel minder afwas. De paperplateholders wegen slechts 33 gram per stuk en zijn stapelbaar dus ideaal om mee te mee te nemen op vakantie. Zorg voor een flinke stapel papieren borden en na iedere maaltijd gooi je deze papieren bordjes weg. Hygiënisch, handig en altijd extra borden voor de nieuwe vrienden die gezellig een hapje komen mee eten.  

Boot

  

Beperkte ruimte in de kajuit en niet altijd veel vers water meer aan boord?  Of je nu met een sloep, roeiboot of motorboot het water opgaat, lekker picknicken op het water met de wind in de haren en de zon op je gezicht. Met paperplateholders en wat papieren borden kun je gewoon een complete lunch meenemen inclusief salades, broden, dessert en dat zonder afwas. Eenmaal aan land de papieren bordjes (die heel gemakkelijk dubbel te vouwen zijn) en het overige afval in de prullenbak en de paperplateholders in de kast (of achterlaten op de boot) Zo zorgen de paperplateholders ervoor dat jij je in ieder geval niet hoeft bezig te houden met vieze vaat, ideaal! 

Kantoor toepassingen

   

Is er bij u op kantoor regelmatig

  • een traktatie als gebak of saucijzenbroodje,
  • organiseert u vaker een lunch tijdens een training of workshop,
  • laat u wel eens een overwerkmaaltijd bezorgen of
  • heeft u regelmatig een receptie of personeelsfeestje die niet zo officieel hoeft te zijn

Dan is het slim om eenmaal de paperplateholders aan te schaffen. Gewoon van een bordje eten, geen rommel op tafel en toch geen afwas.

Iedere secretaresse zou er een paar op de afdelingen moeten hebben staan, zodat zij niet altijd de klos is om weer borden te regelen. Zo kun je weer snel aan het werk zonder altijd weer die afwas waar je eigenlijk ook geen tijd voor hebt, de baas wacht immers op die rapporten.

Strand 

Een flinke picknickmand of koelbox mee naar het strand met hapjes en drankjes, maar dan ook nog zeulen met die borden? Uit de hand eten met al dat zand om je heen is niet zo handig en naderhand de vieze afwas weer mee naar huis, liever niet toch ? Paperplateholders zijn ideaal gecombineerd met gewone papieren bordjes of gezellige zomerse themabordjes, het weegt niets en je neemt geen afwas mee naar huis. 

Picknick liever niet meer gesleep dan nodig

Een romantische picknick in het bos of met de hele familie een culinair uitstapje maken, met alles erop en eraan. Klinkt fijn, maar dan moet je ook al je ergernissen thuis kunnen laten. Paperplateholders en picknick is een geweldige combi. Neem gerust salades, broden, fruit, een koude soep en drankjes mee zonder veel gesjouw of afwas naderhand want niets is zo irritant als je thuiskomt na een heerlijke dag en je hebt tassen vol met afwas.

Zeker als je er een hele dag op uit wilt en wellicht zelfs 2 maaltijden buiten wilt plannen, zijn Smartplates een hygiënische en verrassend eenvoudige oplossing. De vieze gebruikte papieren borden kunnen direct in de afvalbak of in een plastic zak en de schone spullen blijven staan tot het volgende hapje.

Zwembad / Jacuzzi omgeving / poolparty

Borden en glazen die kunnen breken is niet handig waar mensen op blote voeten lopen, toch?.
De oplossing paperplateholders! Geen scherven en nog belangrijker geen afwas! Je was toch immers aan het relaxen?

Familiefeest met kinderen of een thema kinderfeestje

Rennende kinderen door het hele huis met af en toe een rustmoment om wat te eten.  Hier gebruik je liever geen goed servies dus dan maar een papieren bordje? Ideaal tot hij dubbelklapt en jij weer mag dweilen. Paperplateholders zijn ideaal te combineren met leuke themabordjes van 23 cm, bijv. princessenbordjes of stoere jungle bordjes, is het gemakkelijk voor kinderen om vast te houden en jij hebt geen afwas. Er is immers al genoeg te poetsen na afloop dus de afgegleden kroketten op de grond, daar zit jij niet op te wachten toch? Win-win!

Studenten

  

Partytime! Een goed studentenfeest is heerlijk, maar het geeft altijd zo’n rommel. Je hebt natuurlijk geen 20 borden in huis, dus er worden wegwerpbordjes gekocht, liefst zo goedkoop mogelijk. Na afloop ligt er behoorlijk wat eten op de grond, want tja, die wegwerpbordjes waren net niet stevig genoeg voor die zes bitterballen tegelijk. Misschien wordt het tijd dat je wat paperplateholders aanschaft. De eenmalige aanschaf gaat jaren mee en daarna kun je gewoon goedkope papieren bordjes kopen bij de Hema, Action of online. Ideaal bij afhaalmaaltijden, een pizza, of studentenfeest.  Ook jouw kamer heeft beperkte ruimte dus de stapelbare bordjes zijn ideaal en compact. 

Cadeau

Ken je iemand die echt een verschrikkelijke hekel aan afwassen heeft en waar je altijd die slappe wegwerpbordjes krijgt of zelf moet staan afwassen?  doe jezelf dan een plezier en geef een set cadeau. 
Een leuke startset van 12 met een pakket van 50 of 100 papieren bordjes en wat leuke servetten is gegarandeerd een hit. 

Ook als u duurzaamheid belangrijk vindt, is dit een geweldige oplossing  zie ook https://www.smartplates.nl/duurzaam.html